Reizen

Ontdek Noord-Sulawesi Minahasa, Tangkoko National Park en Bunaken National Seapark

Cultuur en karakter zijn wat je vindt in Noord-Sulawesi. De korte reis zul je in staat zijn om alles wat Manado te bieden heeft te zien als relatief kort. Manado is de thuisbasis van de Minahasa-stammen die in de bergen wonen, Tangkoko National Park, waar u wilde dieren en Bunaken zien tussen de mooiste nationale zeeparken van deze wereld, bekend om te duiken en snorkelen.

DAG 1: AANKOMST

Aankomst in Sam Ratulangi International Airport, meet and Greet met onze medewerkers dan vervoer naar Manado Hotel om te dineren en ’s nachts te blijven.

Wonderful Indonesia

DAG 2: MANADO – TANGKOKO NATUURRESERVAAT

Na het ontbijt rijdt u naar het dorp Batu Putih, waar het natuurreservaat Tangkoko plaatsvindt. Aankomst in Batu Putih, check bij Mama Ross homestay voor onderdak. De lunch wordt geserveerd, Tangkoko Lodge. Gratis programma na de lunch. Middag in 04.00 uur, het betreden van de speelplaats voor het beste natuurlijke boek, ook open grasland bedekt met verschillende bomen en planten, de oneindige verscheidenheid van botanische families. Trekking ongeveer 3 -4 uur om te observeren dat de Tarsus spectrum, de kleinste nachtelijke. Zeer late dag terug naar Tangkoko Lodge voor diner en onderdak.

 

DAG 3: TANGKOKO–TOMOHON (MINAHASA HIGHLAND TOUR)

 

Vroege ochtend binnenkomst in Tangkoko Park voor de tweede keer om dieren in het wild van zwarte makaak te inspecteren, evenals de selectie van vogels binnen het Park gebied. Trekking ongeveer 3-4 uur. Ochtend tijd, terug naar Tangkoko Lodge voor het ontbijt. Na het ontbijt verlaten Tomohon City weinig en vrede, bekend als Blossom City, christelijke meerderheid. Aankomst in Tomohon, transfer naar bezoek Woloan Village een gebied met een groot aantal timmerlieden, ze bouwen aan de conventionele Minahasa houten huis te koop. Rijd rond het Tondano-meer met zijn goudvis boerderij. Na de lunch bezoek Hill of Love met al het bronwater samen met 2435 trap rond deze heuvel, op de weg stoppen bij Pulutan Village dat Klei aardewerk genereert. Deze Tour is niet voltooid in het geval je het linow-meer niet ziet bij lahendong de zwavel en Sunshine, na de Tour, ga je terug naar je Hotel in Highland Resort voor diner en onderdak.

 

DAG 4: MINAHASA HIGHLAND TOUR

 

Na het ontbijt rijden naar Rurukan dorp om de Mahawu mt. (ongeveer ongeveer 15 minuten naar de top) dan verder naar de klassieke markt in Rurukan. Bezoek dan Sawangan, het oude graf van Minahassan, bekend als Waruga. De lunch wordt geserveerd in Manado. Het diner wordt geserveerd in het Green Garden restaurant.

 

DAG 5: MANADO – BUNAKEN – MANADO

Na het ontbijt in het Hotel, Transfer Dock naar een schip te nemen voor zeilen BUNAKEN ISLAND. Aankomst op BUNAKEN ISLAND, transformeren we onze boot naar degene met glazen bodem om het onderwaterleven te observeren. Lunch geserveerd op dit specifieke eiland. Afternoonback naar MANADO voor diner en ’s nachts.

 

DAG 6: STADS TOUR DOOR MANADO

 

Na het ontbijt in het Hotel begint de stads Tour van Manado die door North Sulawesi Provincial Office Area loopt, een bezoek aan de Ban Hin Khiong-tempel in Kampung Cina, de Ahmad Yani-moskee, de grootste in Manado, het Museum en het Imam Bonjol-graf in het gebied Pineleng. Ga dan naar Sam Ratulangi International Airport Voltooi een programma.