Reizen

Geniet van het schilderachtige landschap in 5 beste stranden in Semarang  

Stranden in Semarang–wanneer u een andere bestemming bezoekt, zal het bezoeken van toeristische bestemmingen waarschijnlijk voor altijd op uw reisroute zijn, want het is een methode die u meer soorten eten, cultuur en attracties leert. Is dat niet zo nauwkeurig? De aantrekkingskracht van een stad is waarschijnlijk dat u meer wilt onderzoeken.

Semarang heeft veel speciale gebieden die toeristen kunnen meebrengen. Als voorbeeld zijn er vijf mooie stranden in Semarang die je zien met je vrienden en geliefden.

Naar de kust gaan is inderdaad de juiste aanpak om uw angst te verlichten. We hebben vijf fijne kusten in Semarang voor u samengevat, laat ons het allemaal controleren!

Wonderful Indonesia

  1. strand van Baruna

 

In tegenstelling tot een kust die over het algemeen brede zandstranden heeft, heeft Baruna Beach echt uitgestrekte riet bedden. Met prachtig Turquoise zeewater is de kust de ideale achtergrond voor diegenen die mooie Foto’s willen maken.

 

Geen verrassing dit strand is slechts één van de favoriete bestemmingen voor fotografie fans. T-mates, is het mogelijk om Baruna Beach te maken als uw vakantiebestemming.

 

Daar u zelfs het vredes monument van het leven observeren, dat werd gebouwd om Japanse troepen te herdenken die werden vermoord tijdens een vijfdaagse strijd in Semarang. Baruna Beach is echt een fantastische bestemming waar je naar op reis gaat.

 

  1. hoofdstrand

 

Maron Beach is slechts een van die kusten in Semarang met rustige strand golven. Daarom, spelen over de kust is zeker veilig, zowel voor volwassenen en kinderen.

 

Normaalgesproken willen toeristen Maron Beach bezoeken om te ontspannen, te genieten van de koele bries en te luisteren naar het serene geluid van de golven, terwijl ze nippen op kokoswater dat de keel kalmeert.

 

Het is ook mogelijk om wat tijd te besteden aan een bezoek aan of vissen Edupark mangrove bos in dit gebied met uw dierbaren.

 

  1. tirang Beach

 

Afgezien van die twee kusten die we hierboven hebben uitgelegd, moet je ook Tirang Beach, t-mates zien! Tirang Beach kan een kusttoerisme bestemming in Semarang zijn voor iedereen die een prachtige zonsondergang wil vinden.

 

Als een van die verborgen oevers in Semarang, u zeker de rust en isolatie van de kust voelen. Tirang Beach ligt niet ver van Maron Beach, t-mates. Zo u beide kusten tegelijkertijd onderzoeken.

 

In Tirang Beach ontdekt u mangrove planten die nuttig zijn om het pand te beschermen tegen slijtage. Deze kust wordt vaak gebruikt als een locatie voor vergelijkend onderzoek van Japanse en Nederlandse onderzoekers met betrekking tot mangrove management.

 

  1. Marina Beach

 

Marina Beach is uw bekendste kust in Semarang. Op dit strand u vrijwel dagelijks een schone, prachtige zonsondergang observeren! Deze locatie is de ideale bestemming voor een vakantie met het gezin wanneer u in Semarang bent.

 

De kust werd gevormd door aanwinning. Vroeger veranderde het in een mangrove bos naast een boerderij die toebehoorde aan de lokale bewoners. U bent in staat om te genieten van de schoonheid van het strand door te bewegen met een huurboot.

 

Er zijn tal van spannende activiteiten die u genieten op Marina Beach, evenals uw naaste en dierbaarste. Geniet van uw vakantie in Semarang!

 

  1. toerisme in ngebum

 

Er zijn tal van mat lease-overeenkomsten en tuinhuisjes die het mogelijk is om te genieten op deze kust.

 

Gegarandeerd uw vakantie zal meer ontspannen en plezierig.